Редактор: e-mail: Кадър и видео Нова ТвМъж подари колата си на самотна

...
Редактор: e-mail: Кадър и видео Нова ТвМъж подари колата си на самотна
Коментари Харесай

Мъж подари колата си на самотна майка с две деца от Петрич

Редактор: 

e-mail: 

Кадър и видео Нова Тв

Мъж подари колата си на самотна майка с две деца от Петрич. Дотам се стигна, откакто Георги разгласява пост в обществената мрежа, че подарява автомобила си. След многото известия, които получи, мъжът решева да даде колата си на Хриси, която сама отглежда децата си.  

Всички би трябвало да се замислим какво може да създадем за ближните или за тези които са към нас, с цел да може да имаме едно по-добро на следващия ден. Като споделих този пост във Facebook, нямах визия че може би ще се получи подобен взрив и всеобщо шерване. Явно не чаках тази реакция от хората, само че действително автомобилът си беше изцяло изправен. Все отново отговорих на 3000 индивида, може би, нямам спомен, трите дни общо не съм работил, не съм излизал, единствено и единствено да мога да отговоря на всички. На които не съм дал отговор, се оправдавам, просто нямаше по какъв начин и нямах опция да отговоря на всички. 

Това сподели Георги за Нова Тв. 

Търсих някой крайнонуждаещ се, който да може да поддържа автомобила, въпреки всичко той не е чисто нов, той си има своите забележки. Колата може в този момент да е изправна, само че след два-три месеца може да не е изправна и ще би трябвало да й се направи ремонт. Така че аз търсих крайнонуждаещи се хора, които ще имат потребност от автомобил, който ще им свърши работа. Това беше цялата концепция, да намеря някоя семейство,  уединен баща ли самотна майка с деца, които да може да возят децата си или той, или тя, или те да си водят децата на учебно заведение и да се връщат от работа с колата, добави Георги.

Доста хора ме трогнаха, само че най-вече ме трогна майка, която беше от Петрич. Трогна ме с това, че в действителност тази кола ще й прави всекидневно работа и също така ще помогне в развиването на нейната специалност, която е фотограф. Така ще може да обходи много повече региони и да снима доста повече неща, което ще значи че ще изкарва повече пари, с цел да може да си храни децата, сподели още Георги.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР